Massage er godt for dig, som er gravid. Udover at afhjælpe dig med mange af de fysiske gener, som hævelser, kramper i læggene og ondt i lænd, nakke og hoved samt fler andre gener, er gravidmassage særligt godt for dig og dit lille barn. Massagen er en langsommelig blid massage, som giver dig ro, velvære og afslappethed. Massagen påvirker homonet oxitozin, som gør at du føler lykke og hengivenhed. Du vil mærke dig selv bedre og din kropsbevisthed bliver styrket, herved mærker du også dit lille barn bedre. Er du lidt stresset vil massagen dæmpe dit stresshomon Cortisol, og du vil føle dig mere rolig. Massage frigive endofiner, som gør, at du føler dig glad og godt tilpas, regulerer blodtryk og stofskifte, hvilket er vigtigt jo tættere du nærmer dig fødslen.

Du kan gøre meget for dig selv for at have det godt og få en dejlig fødsel. Når du gør noget godt for dig selv påvirker det også dit barn i en positiv retning, og herved er du med til, at det blive en god start på livet for dit lille barn.