I graviditeten går vi og glæder og forbereder os på det lille barn der skal komme både som kvinde og som familie. Det er vigtigt at du har det godt, så har familien det også godt. Det er en stor forandring for dig som kvinde, selv om du har født flere børn, det er en ny proces hvergang og en ny lille identitet, som er på vej. Du er under graviditeten meget opmærksom på hvad der skal ske, hvad der sker i din krop og hvad der sker og skal ske i dine omgivelser. Derfor er det vigtigt, at forberede sig godt på fødslen. Der er mange gode grunde til at få en god massage som gravid. Reglmæssige massager igennem graviditeten påvirker din krobsbevisthed så du hele tiden følger dit lille barn. Massage påvirker din smertetærskel, så du vil oplever fødslen mindre smertefuld.

Et nyt lille liv er på vej