Massage til gravide

 

 Det er krævende at være gravid, både for krop og psyke, derfor er det vigtigt at du passer godt på dig selv.

Der sker mange forandringer i din krop, i dine tanker og følelser og ikke mindst i samvær med din mand/kæreste og dine/jeres børn.

Du kan have gener, som smerter forskellige steder i din krop og der kan være væskeophobning i krop og ben, som er forskelligt fra kvinde til kvinde. Hvordan sover du om natten ? har du svært ved at finde en stilling så du kan få ro, hvile og en god søvn. Har du ondt over lænden, eller har du problemer med fordøjelsen? Der kan være mange forskellige gener under en graviditet. Måske kan du føle dig stresset og utilstrækkelig, og har brug for lidt mere langsommelighed, jo tættere du kommer på fødslen.

Berøring igennem massage er vigtigt for dig og dit barn. Igennem berøringen sker der en produktion af homonet oxytocin, som gør os afslappet, giver os ro og lykkefølelse, som vil gøre os mere udadvendte. Berøringen nedsætter også produktionen af vores stress homon kortisol, så vi bliver mindre stresset. Berøringen er god til at fremme fordøjelsen, sammen med,  at immunforsvaret styrkes og dit åndedræt bedres.

Hvis du er god ved dig selv, er du også god ved dit barn, som skal trives for at få den bedste start på livet.

 Gravid massage er en helkropsmassage, som bliver givet med lange blide strøg. Du vil føle at du bliver taget hånd om, da du som gravid har brug for forkælelse. Du vil mærke en afslappethed og en dejlig følelse af hengivenhed og tryghed. Din kropsbevidsthed øges og du vil komme i bedre kontakt med dit barn.

Som RAB registreret Massageterapeut fra Nordlys centeret i Silkeborg, har jeg de bedste forudsætninger og redskaber i forhold til at give dig en professionel massage.