Hvad er vigtigt når du skal have en massage som gravid?

At du vælger en Massageterapeut, som er specieluddannet til at give massage til gravide, en som ved noget om kroppen og om, hvordan kroppen kan have det, under en graviditet. Hvilke problemstillinger der kan være eller kan komme. Det er vigtigt at du vælger en du kan være tryg ved, en som kan sætte sig ind i din situation.

Det er vigtigt at du bliver behandlet godt. At der er en lille snak først, om det du har behov for eller ønsker, at du kan få tilbudt et dejligt fodbad, at du kommer til at ligge godt på en briks, som er beregnet til gravide. At du kan få massage med en god olie med eller uden duft, men hvis det er med duft, at det er en duft du kan lide.

Har du gener som:

Ødemer, hævelser især af finger og fødder, eller har du kramper i musklerne, især i læggene og ofte om natten? Har du bækken- og eller lændesmerter?eller ondt i nakken og hovedet? Og måske lider du af fordøjelsesgener, som mange kvinder gør under graviditeten.

Alle disse ovenstående gener med flere, her kan en dejlig gravidmassage med fokus på lige netop dine problemstillinger være godt for dig og til aflastning af dine problemer.

Der er mange andre gode grunde til at vælge at få en dejlig gravidmassage, som jeg vil skrive mere om her på bloggen i den kommende tid.

Det er vigtigt at du prioterer din egenomsorg og din egentid, især i den travle tid vi lever i. Lyt til din krop og mærk kroppens ønsker og behov. Hav hele tiden i dine tanker at når du prioterer dig selv, prioterer du også dit lille barn. Idet at gravidmassage er med til at give dig en god kropsbevidsthed, så du bedre mærker dig selv og ikke mindst dit lille barn.