Hvad kan det afhjælpe dig med

Terapeutisk massage tager udgangspunkt i det raske menneske ud fra en holistisk tilgang, hvor der skal være balance mellem det fysiske, psykiske, sociale og følelsesmæssige, for at vi som menneske kan få et godt liv med livskvalitet,

Yderligere arbejdes der med den åndelige tilgang, hvor kroppen indeholder en tavs viden om det enkelte menneskes historie og eksistens. Det ud fra en kinesisk metode, hvor chakraerne er tilgangen til vores energisystem, som der også arbejdes med i forhold til at skabe balance. Der arbejdes der med forskellige redskaber og teknikker, som er kendt inden for den terapeutiske verden.

Hvornår har du brug for en terapeutisk massage?
Ved gamle skader, som skaber ubalancer i din krop
Ved anspændthed, led og muskelsmerter
Ved anspændthed som giver dig hovedpine
Ved rygproblemer og træthed i kroppen
Ved smerter, anspændthed og stivhed, som er opstået på grund af psykiske, problemer og ubalancer
Problemer eller ophobninger af affaldsstoffer i bindevævet
Problemer opstået på grund af følelsesmæssige ubalancer
Eller vil du arbejde med din udvikling, kan massagen være vejen dertil.
Gå altid til lægen først, da jeg som massage terapeut ikke stiller diagnoser, og hvis du fejler noget eller har en diagnose, vil jeg gerne informeres om det så jeg kan tage de hensyn der skal tages.

Helsene og sundhedsfremende massage:
Hvilket vi alle har brug for, så stress, anspændthed og ubalancer holdes væk.  Ved massagen vil du opleve velvære og nydelse og du vil få en fornyet energi og kropsbevidsthed. Det vil styrke din sundhed og din egenomsorg, som vil gøre dig stærk i forhold til de store udfordringer, der er i en hverdag. Du vil kunne holde krop og psyke i balance, så du bliver bedre til at klare psykiske og sociale problemer.
Disse behandlinger er tiltænkt dig, som er rask og ikke har brug for en terapeutisk behandling. Hvis du har nogle små udfordringer i forhold til din krop eller psyke, må vi lige have en snak om det, inden behandlingen.